Motorbanden

Door de liefde voor motors en het zelf hobby matig circuit rijden hebben wij een extra service namelijk wij zijn ook een motorbanden montage punt! Heeft u motorbanden besteld bij een webshop geen enkel probleem wij monteren ze graag voor u!

Uiteraard kunnen wij ook banden leveren dit zal voornamelijk op bestelling gaan ( vaak volgende dag in huis ) bel 0247633792 voor meer informatie

De banden worden met een professioneel apparaat gedemonteerd en ze worden statisch gebalanceerd, zo doen ze het in de Racerij ook nog vaak!

U kunt de motorbanden los brengen en zullen normaal gesproken binnen een dag klaar zijn.

Los wiel Tubeless
€ 19,50

Incl. montage nieuw ventiel

Los wiel Binnenband
€ 27,50

Incl. montage nieuw ventiel - (let op altijd nieuwe binnenband mee leveren)

Verwijderingsbijdrage
€ 3,50

Indien u de oude band achterlaat

Ventiel Materiaal
€ 2,95

Ventiel Materiaal

Ride-On
€ 29.95

Gemonteerd in 2 bandenVeiliger en comfortabeler motorrijden met Ride-On 

Formule voor motoren

Voorkom lekke banden en verhoog het rijcomfort met Ride-On Motor bandensealant en balanceergel: een revolutionaire bandensealant die elke band verandert in een zelf-reparerende en zelf-balancerende band. Een combinatie van vezels - waaronder aramidevezels die zes keer sterker zijn dan staal - dichten automatisch lekken in het loopvlak van de band, veroorzaakt door objecten tot 6,4 millimeter in diameter.

De milieuvriendelijke, high-tech gel vormt een egale laag die het loopvlak van de band aan de binnenzijde bedekt. Deze laag helpt om de band te koelen, sealen en balanceren en blijft jarenlang actief: gedurende de wettelijke levensduur van de band. 

 

Veiliger op weg met Ride-On

Ride-On helpt banden veel langer een juiste spanning behouden dan onbehandelde banden én balanceert op hydrodynamische wijze de band/velg combinatie. Goed opgepompte en gebalanceerde banden blijven koeler, wat minder slijtage tot gevolg heeft. Banden gaan dus langer mee, tot wel 25% of meer. Bovendien neemt het risico op een klapband aanzienlijk af en rijdt u zuiniger. 

  • Bescherming en veiligheid: de speciale anti-lek formule helpt lekke banden en klapbanden voorkomen.
  • Comfort: banden worden continu gebalanceerd, voor een soepele rit.
  • Eenvoudig zelf aan te brengen en weer uit de band te verwijderen.
  • Langdurig actief, gedurende de gehele levensduur van de band.