WOON-WERK VERKEER: LEUKSTE MOMENT VAN JE DAG

DE KRACHTIGE, BESTE E-BIKE VOOR ONZE URBAN HERO

High speed e-bikes, ook wel speed pedelecs genoemd, zijn voor urban heroes. Voor de liefhebbers van snelheid. Voor de helden die de fiets pakken, ongeacht wind en regen. Voor de mensen die houden van een e-bike design dat power uitstraalt. Voor mannen en vrouwen met een strak schema: een snelle elektrische fiets die jou met 25 of 45 km/u comfortabel van A naar B brengt. Voor mensen die van commuting een ervaring willen maken. Een Klever e-bike of speed pedelec is hét vervoersmiddel van de urban hero.

De krachtige e-bike voor als je écht 45 km/u wilt rijden

Volledig uitgerust met de laatste veiligheidstechniek

Minder lang onderweg, maar véél meer rijplezier

Met de duurzame Klever-accu heb je jarenlang topbereik

MAKE THE KLEVER CHOICE

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken e-bikes voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun e-bike. Zowel voor werk als voor hun gezin.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.