Dit is een voorbeeld tekst, pas deze tekst zelf aan.

Tworby Maak van jouw fiets een stabiele driewieler. Vanaf €1.849,- incl. btw excl. montage.

Dit is de Tworby, hét product als je langer, gezonder, veiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. Met de Tworby kan je je eigen fiets weer veilig maken. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is je fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stabiele driewieler. Zo kan je snel weer veilig en vol vertrouwen de weg op.

De Tworby techniek

Slim blijven fietsen met Tworby. Dit doet Tworby door middel van een unieke gepatenteerde techniek, waarmee jouw eigen fiets verbeterd wordt met de Tworby. We leveren een product van hoge kwaliteit, dat zorgvuldig is ontworpen met oog voor veiligheid. Hierdoor kun je weer met vol vertrouwen genieten van eindeloos fietsplezier.

 • Officieel getest als medisch hulpmiddel (CE-markering MDR)

• Beide wielen zijn aangedreven

• Is maar 72 cm breed en past door regulier deur

Je vertrouwde fiets ombouwen naar driewieler

Er is een goede kans dat je momenteel in het bezit bent van een goede (elektrische) fiets en deze graag wil behouden. Maar tegelijkertijd merk je ook dat je behoefte hebt aan meer stabiliteit en evenwicht, bijvoorbeeld tijdens het op- en afstappen. De Tworby is de oplossing voor jou. 

Tworby maakt van jouw eigen fiets een driewielfiets door middel van de Tworby techniek. Dit houdt in dat het achterwiel wordt vervangen door twee zijwielen, wat zorgt voor meer stabiliteit. 

De kosten van de Tworby zijn niet alleen veel lager dan die van een complete driewieler, je kan je eigen fiets blijven gebruiken en hoeft deze dus niet met het nodige verlies door te verkopen. 


STEL HIER UW TWORBY SAMEN

Maak van jouw fiets een stabiele driewieler. Vanaf €1.849,- incl. btw excl. montage.

  • Dé manier om veilig te blijven fietsen.
  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB).
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde verkoper.
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur.


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.