MS=ms22852538
 
 

Naam: Tim Jansen

Leeftijd: 37

Hobby's: Judo, Motorrijden, Fietsen

Kinderen: Een meisje en een jongen

Tim zit al vanaf zijn 18e in het vak en heeft een grote passie voor zijn werk. Hij vindt het vooral leuk als het vak steeds geavanceerder wordt. Sinds 2015 is Tim zijn eigen fietsenwinkel begonnen en inmiddels is hij een bekend begrip in Nijmegen. Naast zijn werk als fietsenmaker is Tim ook actief als praktijkbeoordelaar tijdens de examens op het ROC in Arnhem. Hij heeft uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van racefietsen, mountainbikes en het oplossen van storingen bij e-bikes.


Sterke punten : Race , Mtb , ebike storingen

Certificaten & Opleidingen

 • Tweewielertechniek Fietstechnicus 2007-2009
 • Tweewielertechniek Eerste Fietstechnicus 2011-2013
 • Bosch Diagnose 1
 • Magura
 • Enviolo
 • Rockshox voorvorken
 • Avid Remmen
 • Ion Systemen
 • Emotion Systemen
 • Bosch Smart systeem


Naam: Tomas Bonel

Functie : Eerste fietstechnicus / Winkel verkoper

Hobby's: Karten, Fietsen, Gamen, Boxen, Sporten

Bio:

Tomas Bonel is een getalenteerde en enthousiaste jongeman met een passie voor fietsen. Op zijn 15e liep hij bij ons binnen en vroeg hij of er een stageplek beschikbaar was. Op dat moment zat hij nog op de middelbare school. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht binnen ons team.

Tomas heeft zijn diploma als fietstechnicus behaald en is momenteel bezig met de afronding van zijn opleiding tot eerste fietstechnicus. Zijn gedrevenheid en leergierigheid hebben ervoor gezorgd dat hij zich snel heeft ontwikkeld in het vak. Zijn kennis en vaardigheden als fietstechnicus maken hem een waardevolle aanwinst voor ons team.

Naast zijn werk heeft Tomas diverse hobby's, waaronder karten, gamen, boksen en sporten. Deze activiteiten dragen bij aan zijn energieke en competitieve karakter, wat ook terug te zien is in zijn werk als fietstechnicus.

We zijn trots om Tomas binnen ons team te hebben en kijken ernaar uit om samen met hem te blijven groeien en succesvolle resultaten te behalen.

Certificaten & Opleidingen

 • Tweewielertechniek Fietstechnicus 2019-2021
 • Tweewielertechniek eerste fietstechnicus 2021-2023
 • Bosch Diagnose 1
 • Magura
 • Enviolo
 • Bosch Smart systeem


Naam: Christian Schattevoet

Functie : Winkel manager

Kinderen: Een jongen en een meisje

Hobby's: Fietsen, techniek, motorrijden

Christian Schattevoet is een bekend gezicht in de fietsbranche en heeft zijn sporen verdiend. Hij heeft van jongs af aan gewerkt bij Sloos Tweewielers op de Daalseweg. Christian wordt nog steeds dagelijks herkend, wat laat zien dat hij een vertrouwd gezicht is geworden.

Christian is een allround adviseur en een uitstekende monteur. Hij heeft een passie voor alles wat met fietsen en techniek te maken heeft. Hij heeft zijn expertise ontwikkeld en heeft uitgebreide ervaring opgebouwd in de fietsbranche.

Tegenwoordig werkt Christian parttime bij ons bedrijf. Hij heeft zijn passie gevonden op de R&D (Research and Development) afdeling van Baboe bakfietsen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus zult u hem minimaal op de eerste zaterdag van de maand bij ons zien.

Christian heeft verschillende certificaten en opleidingen behaald om zijn kennis en vaardigheden te vergroten. Hij heeft een opleiding gevolgd als fietstechnicus in de periode van 2007 tot 2009. Daarnaast heeft hij certificaten behaald in onder andere Bosch Diagnose 1, Ion systemen, Emotion systemen, Magura, Enviolo en het Bosch Smart systeem.

Met zijn brede kennis, ervaring en passie voor fietsen en techniek is Christian een waardevolle aanvulling op ons team. We zijn blij dat hij bij ons werkt en kijken uit naar zijn bijdrage en expertise op de dagen dat hij aanwezig is.

Christian gaat vanaf 1 November weer bij ons full-time aan de slag! Na een tijdje ook bij baboe hebben gewerkt is toch de winkel waar zijn hart ligt.

Naam: Tim Loeve

Studie: Fietstechnicus

Hobby's:

Bio:

Tim Loeve is werkelijk een uitblinker binnen ons team! Hij heeft een uitstekende reputatie opgebouwd

Hij voert zijn werkzaamheden altijd met enthousiasme uit. 

Na enkele jaren binnen de horecabranche gewerkt te hebben, heeft hij een andere weg gekozen vanwege zijn niet aangeboren hersenafwijking. 

En het mooie is: al bijna 2 jaar werkt hij bij ons als fietsenmaker en hij presteert fantastisch! We zijn uiterst verheugd dat hij ons team voor 3 dagen in de week versterkt!

Certificaten & Opleidingen

 • Tweewielertechniek Fietstechnicus 2022/2023
 • Bosch Smart Systeem


Naam: Jorn de Bruin

Functie : Eerste Fietstechnicus / Winkel verkoper

Hobby's: Alles met techniek , Badminton

Bio:

Jorn de Bruin is ons nieuwste teamlid en wat een topper is dat, Niets is te gek en is altijd vrolijk.

En wat een technische kennis wij zijn super blij dat hij bij het team van FietsenmakerGrootstal hoort

Certificaten & Opleidingen

 • Tweewielertechniek Fietstechnicus 2019-2021
 • Tweewielertechniek eerste fietstechnicus 2021-2023
 • Bosch Diagnose 1
 • Magura
 • Enviolo
 • Bosch Smart systeemEen stukje geschiedenis over FietsenmakerGrootstal

Mijn naam is Tim Jansen. In 2006 is mijn passie voor fietsenmaken begonnen.

Januari 2006 ben ik door een kennis gevraagd of het werken in een fietsenwinkel iets voor mij zou zijn? Nu leek dit mij wel wat en ben ik gaan proefdraaien bij Bart van Megen Tweewielers te Nijmegen.

Sindsdien is de liefde voor het vak fietsenmaker en alles wat daar bij komt kijken ontstaan.

In 2008 ben ik begonnen met de opleiding tot fietstechnicus. Deze opleiding heb ik na 2 jaar succesvol afgerond.

Een aantal jaar later kwam er een nieuwe opleiding in Nederland genaamd eerste fietstechnicus. Een oud-docent vroeg mij of dit iets voor mij was waarop ik gelijk de opleiding ben gestart. Deze opleiding gaat dieper in op de vernieuwde technieken waaronder onder andere elektrische fietsen, hydraulische remmen & speciaal geveerde voorvorken.

Vanuit mijn passie voor de fietstechniek, ben ik sinds 2013 praktijk-beoordelaar op het ROC. In de functie van praktijk beoordelaar is het ook belangrijk om de ontwikkelingen in de fietstechniek te blijven volgen.

2013 ben ik naast mijn baan bij Bart van Megen Tweewielers begonnen met Fietsenmaker Grootstal. Samen met een gratis haal & breng service was ik door heel Nijmegen te vinden. 

2015 De grote stap naar een eigen reparatie store is een feit Fietsenmaker Grootstal opent zijn deuren op de Heidebloemstraat 53 te Nijmegen en uiteraard nog steeds met de bekende gratis haal & breng service in Nijmegen.

2017 Verhuisd naar een groter pand wij zijn verhuisd naar De heidebloemstraat 61 ( we hebben nog steeds dezelfde buurman ) niet ver maar wel wat meer ruimte!

2019 Wij verwelkomen Tomas Bonel als Collega

2020 Tomas Bonel start met de opleiding fiets technicus niveau 2

2021 Verhuisd naar de Hatertseweg 469 in Nijmegen ongeveer 500meter verderop meer ruimte zodat we iedereen beter kunnen bedienen !

2021 Wij verwelkomen Sanne Berkelaar tot ons team Hoofdzakelijk zal zij u kunnen adviseren over Accesoires maar voor een kleine reparatie draait ze haar hand ook niet om !

2022 Wij verwelkomen Christian tot ons team iemand met meer dan 20 jaar ervaring uit de branche! een wel bekend gezicht bij vele mensen.

2022 Wij verwelkomen Tim Loeven tot ons team Tim onze nieuwe leerling fietstechnicus zal ons 3 dagen in de week versterken in de werkplaats.

2023 Wij mogen ons met trots bovag lid noemen

2023 Jorn de Bruin afgestudeerd eerste fietstechnicus ! gaat u in de winke en in de werkplaats tegen komen!

2023 Kim van Delden gaat in september Toegepaste psychologie studeren maar uiteraard blijft hij lekker in de weekenden bij ons sleutelen.

2023 Christian Schattevoet komt weer fulltime bij ons terug alsof hij nooit weg geweest is
Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.