Er zijn 3 opties of te wel zakelijk via de werkgever leasen of te wel prive


  1. IN3 hierbij betaal u de fiets in 3 keer de eerste termijn in de winkel , 2 de termijn een maand later , 3de termijn weer een maand later dit alles met 0% rente en zonder BKR
  2. Spray pay gespreid betalen keuze uit 12 /24 /36/48 /60 maanden.
  3. zakelijk via werkgever "leaseabike , cycle lease , etc "vraag dit na bij uw werkgever


Meer informatie zakelijk leaseplan

 Fietslease Nijmegen Elektrische fiets Leasen 

Bij ons kunt u een Elektrische fiets Leasen wij werken met meerdere partijen om u altijd van de juiste lease fiets te voorzien!

In heel Nederland worden er door de overheid acties ondernomen om de auto uit het centrum te krijgen en wordt het gebruik maken van het openbaarvervoer en de fiets gestimuleerd.

Het kabinet wil werkend Nederland stimuleren om de fiets te pakken in plaats van de auto en introduceert daarom een nieuwe wetgeving vanaf 2020. De fiets pakken in plaats van de auto is gezond, goed voor het milieu en zorgt voor minder parkeerproblemen. Door de E-bike worden de woon-werkverkeer afstanden steeds makkelijker te overbruggen. Voor afstanden van 10 tot 40 kilometer is niet langer de auto nodig. Met deze wetgeving wordt het zowel voor werkgevers als werknemers interessant om een E-bike te leasen.


Hoe werkt de 7% bijtelling?

Wanneer je een leasecontract afsluit voor een E-bike komt deze net als bij een lease auto op naam van de werkgever. In de praktijk wordt er vaak loon ingehouden om de auto privé te mogen rijden. Voor het leasen van een E-bike zijn er drie scenario’s mogelijk:

  • Je werkgever betaalt jouw volledige leasekosten
  • Je werkgever draagt een deel bij
  • Je werkgever faciliteert alleen het proces. De leasekosten zijn voor je eigen rekening.Wat is het verschil tussen fietsplan en de leasefiets?

Via fietsplan schaf je een fiets aan die de werkgever betaald. De werkgever verrekend een (vast) bedrag elke maand van je brutosalaris (of vakantiedagen/ overuren). Zodra de fiets volledig is afbetaald, is de fiets eigendom van de werknemer. Kosten voor onderhoud worden hier niet in verrekend. Bij een leasefiets betaald de werkgever en/of werknemer een vast leasebedrag per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp. Na 36 maanden (leasetermijn) kan de medewerker de fiets overnemen voor 15% van de nieuwwaarde.


Kan ik nog steeds een kilometervergoeding ontvangen i.c.m. een leasefiets?

Ja dit kan. Als je de leasefiets een dag of meerdere dagen niet gebuikt en je gaat bijvoorbeeld met de auto of met de trein naar het werk, dan kan je nog steeds gebruik maken van een kilometervergoeding. Je moet dit wel kunnen aantonen en registreren.

Komt gerust langs voor verdere informatie over de elektrische fiets Leasen 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.