Vici Bike

Dé meegroeifiets: 3 fietsen in 1

 

Een fiets die gemakkelijk meegroeit met hard groeiende kinderen? Snel en veilig leren fietsen met een lichtgewicht fiets die zo veel vertrouwen biedt dat je de zijwielen kunt overslaan? Het verminderen van energie- en grondstofverbruik door dat je één fiets koopt voor jarenlang fietsplezier? Dat alles kan met dé drie in één meegroei kinderfiets van Vici. Naast het prachtige design is Vici dus ook een praktische en duurzame keuze voor jarenlang veilig fietsplezier!


De voordelen van Vici

  • Sterk en robuust - van 1,5 t/m 5 jaar: 1 fiets
  • Leren fietsen zonder zijwielen - van stappen naar trappen
  • Beter voor de aarde - minder productie, transport en afval
  • Lichtgewicht - aluminium frame
  • Stijlvol - 6 trendy kleuren


Kinderen leren fietsen

Maar naast dat Vici een heel mooi design, lichtgewicht kinderfiets is, helpt het kinderen daadwerkelijk sneller, veiliger en prettiger te leren fietsen. De basis van bewegen is balanceren. Een jong kind moet kunnen balanceren om te leren zitten, staan en uiteindelijk te leren lopen. Balanceren is ook de basis van leren fietsen. Daarom heeft Vici deze fiets ontwikkeld. Een loopfiets waarop kinderen leren balanceren terwijl de fiets zich voortbeweegt. En hiermee geholpen worden naar hun eerste echte Vici met trappers.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.