ZORGELOOS OP WEG MET DE TRACEFY GPS TRACKER!

Bijna iedereen heeft er helaas ervaring mee: u heeft uw fiets neergezet en ontdekt bij terugkomst dat hij weg is.

Met onze GPS tracker verliest u uw fiets nooit helemaal uit het oog. Via de app kunt u namelijk altijd zien waar de fiets is. 


MAAK KENNIS MET DE TRACEFY GPS TRACKER!

De GPS tracker van Tracefy wordt in jouw fiets ingebouwd, uit het zicht weggewerkt. Het kleine kastje, de GPS tracker, heeft GPS waardoor jouw positie continu bekend is. Deze positie wordt, samen met informatie zoals snelheid, batterij-niveau, via 4G verzonden naar de servers van Tracefy. Deze informatie wordt geanalyseerd en omgezet tot uitgebreide informatie voor gebruik in de App.

Doordat er verschillende sensoren in de GPS tracker zitten kunnen wij zien hoe het met jouw fiets gaat.

Is je fiets gevallen? Is de accu vol? Staat hij nog wel waar jij hem hebt neergezet?

Tracefy houdt het allemaal voor jou in de gaten.

Doordat Tracefy altijd weet waar jouw fiets is kunnen wij hem in geval van diefstal ook ook terugvinden, lees hier meer over diefstal.

Zoveel technologie, maar wat kan het?

De Tracefy fiets GPS tracker is een kleine module die onzichtbaar in nagenoeg iedere E-bike kan worden ingebouwd. Tracefy heeft haar GPS-tracker zelf ontwikkeld, specifiek voor toepassing in en op kleine voertuigen. Het bevat verschillende sensoren zoals GPS, WiFi, shock sensor en Bluetooth voor optimale locatiebepaling. Omdat de tracker zorgvuldig en ‘hufterproof’ moeten worden ingebouwd moet dit altijd bij een fietsenwinkel worden gedaan.

Voor het zenden en ontvangen van data is stroom nodig. De module krijgt haar power via de accu of motor van de e-bike en is tevens uitgerust met een kleine back-up batterij die – als de accu van de E-bike leeg is – nog zo’n week voeding geeft.


Tracefy GPS
€ 179,95

Tracefy GPS

Jaar Abbonement
€ 49,95

Jaar Abbonement

Montage
€ 39.95

Montage

https://consumer.tracefy.com/gps-tracker/

Bekijk hieronder het succes verhaal van tracefy

https://www.ad.nl/den-haag/honderden-nederlandse-e-bikes-in-belgie-teruggevonden-een-gps-trackertje-was-genoeg~af4da36e/