Werken bij FietsenmakerGrootstal

Introductie

Ben jij een enthousiaste fietsliefhebber met een passie voor techniek? Wil jij het vak als fietsenmaker leren en jezelf ontwikkelen in een groeiende branche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature omschrijving

Voor onze winkel in Nijmegen, zijn wij op zoek naar iemand die het vak als fietsenmaker wil leren. Het zou handig zijn als je al wel enige ervaring hebt met kleine reparaties aan fietsen, zoals het vervangen van een band of het spannen van een ketting. De rest wordt jou uiteraard geleerd in de praktijk of door middel van een opleiding. Je komt te werken in een team met deskundige fietsenmakers om de klanten elke dag de beste service te bieden. Uiteindelijk kun je alle werkzaamheden verrichten, zoals het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties aan verschillende soorten fietsen, het monteren en afstellen van nieuwe fietsen, het diagnosticeren van technische problemen en deze oplossen en klanten adviseren over reparaties en onderhoud.

Gevraagd wordt

  • Je hebt een passie voor fietsen en de bijbehorende techniek
  • Je bent leergierig en gemotiveerd
  • Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig
  • Je hebt technische affiniteit

Geboden wordt

Een leerzame en uitdagende functie binnen een gezellig en professioneel bedrijf. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring betalen wij een marktconform salaris volgens de CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijven. Daarnaast ontvang je nog vakantiegeld, 25 vakantiedagen op jaarbasis en pensioen vanaf je eerste werkdag.

Ook zijn er binnen het bedrijf mogelijkheden om vakopleidingen en cursussen te volgen.


Zie jij deze functie wel zitten? Solliciteer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

christian@fietsenmakergrootstal.nl

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.